Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

Calendari de curs

L’EMC es regeix pel calendari escolar proposat pel Departament d’Educació. El curs s’estructura en dos quadrimestres, marcats per les proves avaluatives corresponents. Durant el curs, a més, es duen a terme diversos tipus d’activitats, repartides al llarg de tot el període lectiu. Aquestes són les més significatives:

Audicions: tots els alumnes de l’EMC tenen l’oportunitat de tocar en públic en dues audicions que se celebren durant una setmana a final de novembre (audicions de tardor) i una altra a principi de maig (audicions de primavera).

Concerts: els mesos de desembre i juny, la Sala Torelló acull els concerts de Nadal i de Final de Curs. En dates variables, durant la resta de l’any, a l’escola s’hi celebren també concerts d’alumnes de Nivell Professional, concerts dels grups de Música de Cambra, concerts d’alumnes adults, concerts de professors, i un concert d’un finalista del Concurs Maria Canals, amb el qual l’escola col·labora activament.

 

Concert de graduació: a final de curs, aquells alumnes que han superat el 4t. curs de Nivell Elemental d’instrument i de Llenguatge Musical ofereixen un concert i reben el diploma acreditatiu corresponent. A més, en aquest concert, un jurat format per diversos professors de l’escola atorga un Premi d’Honor i una Menció d’Honor als millors intèrprets. El Premi dóna dret a la gratuïtat de la matrícula per al curs següent; i la Menció, a una reducció del 50%.


Altres activitats: al llarg del curs hi ha activitats que s’organitzen fora de l’escola a les quals l’EMC participa. Cada any són diferents, i s’anuncien pertinentment en l’apartat de Notícies i activitats. Els últims anys hem participat, entre altres, a l'Off Concurs del Concurs Maria Canals, a les Festes de Santa Eulàlia, a la Mostra de Música Instrumental dels Jesuïtes Gràcia, a les Flautades i Trobades de Guitarres de la Catalunya Central, al Barcelona Ciutat-Concert, etc.

 

  Calendari acadèmic del curs 2018-2019    
 
 


214337 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com