Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Nadons i Sensibilització

Dedicació: 1h. / 1 dia a la setmana

 

L'activitat de música per a nadons està adreçada a famílies amb nens de 3 a 36 mesos. A les sessions, d'una hora setmanal, pares i fills treballen conjuntament sota el guiatge d'una musicoterapeuta, amb tot un seguit d'activitats dissenyades per treballar tant l'estimulació com la relaxació a través de la música.

 

La sensibilització musical està dividida en tres cursos (S1, S2 i S3), i va dirigida respectivament a infants de 3, 4 i 5 anys. Amb una dedicació d’una hora setmanal, en els tres nivells es treballa de manera progressiva l’adquisició dels elements principals de la música a través del joc, l’audició i l’experiència sensorial i motriu. L’ús d’instrumental Orff, el treball de dansa, l’educació sensitiva, el desenvolupament de la capacitat creativa, la dimensió lúdica i el foment de les capacitats d’atenció i relaxació… són elements fonamentals en el treball d’aquesta etapa.

Professorat: Maria Rosa Pons Tena

 

 
  
Míriam Cortada Noguer
 
Resum del currículum del professor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisici elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat.


 
Departaments: Llenguatge musical
 
Assignatures: Sensibilització
  

 

 

207140 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com