Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Nadons i Sensibilització

Dedicació: 1h. / 1 dia a la setmana

 

L'activitat de música per a nadons està adreçada a famílies amb nens de 3 a 36 mesos. A les sessions, d'una hora setmanal, pares i fills treballen conjuntament sota el guiatge d'una musicoterapeuta, amb tot un seguit d'activitats dissenyades per treballar tant l'estimulació com la relaxació a través de la música.

 

La sensibilització musical està dividida en tres cursos (S1, S2 i S3), i va dirigida respectivament a infants de 3, 4 i 5 anys. Amb una dedicació d’una hora setmanal, en els tres nivells es treballa de manera progressiva l’adquisició dels elements principals de la música a través del joc, l’audició i l’experiència sensorial i motriu. L’ús d’instrumental Orff, el treball de dansa, l’educació sensitiva, el desenvolupament de la capacitat creativa, la dimensió lúdica i el foment de les capacitats d’atenció i relaxació… són elements fonamentals en el treball d’aquesta etapa.

Professorat: Maria Rosa Pons Tena

 

 
  
Maria Rosa Pons Tena
 
Nascuda a Tortosa, des de ben petita s’involucra en el món de la música, iniciant els seus estudis de llenguatge musical i de piano als 5 anys, i entrant a l’escola de música del conservatori de Tortosa un any més tard, on va començar a estudiar el violoncel. L’any 2015 es va graduar obtenint el premi extraordinari de Llenguatge Musical i la menció d’honor de Violoncel de Grau Professional al mateix conservatori. Amb un interès constant en la pedagogia i en la composició, des del curs 2016-2017 és alumna de composició a l’EsMUC, i paral·lelament amplia la seva formació de violoncel clàssic i modern amb Alba Haro i Oriol Saña.


 
Departaments: Llenguatge Musical i Cant Coral | Piano
 
Assignatures: Sensibilització, Piano
  

 

 

207137 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com