Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cuadern Masiques, Clara
Cullaré Cavallé, Helena
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Llauradó Miralles, Núria
Borja Mascaró Vidal

 Llicenciat en l’especialitat de violí per l’ESMuC, és becat posteriorment per la Fundació Güell per a realitzar a Sevilla el “Master de Interpretación Orquestal” de la Fundación Barenboim-Said, on estudia amb membres de la Staatskapelle de Berlin. Després d'haver-se format en el camp de la interpretació històrica estudiant violí barroc amb Pablo Valetti, actualment amplia la seva formació en l'àmbit de la direcció orquestral a l'Academia de Direcció de la Orquesta Op.23 de Madrid, amb els professors Miguel Romea i Andrés Salado. És membre titular de l’Orquestra de Cambra “Illa de Menorca”, d’on és natural, i col·labora regularment amb diverses formacions orquestrals com l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, entre d’altres. Així mateix, en el camp de la interpretació històrica, forma part de l'orquestra Teatre Instrumental i del Quartet Palau. Com a professor, desenvolupa la seva tasca pedagògica a l'Escola de Música Centre de les Arts de L'Hospitalet de Llobregat i a l'Escola de Música Casp, de Barcelona, i és director de l'orquestra infantil Riborquestra, projecte d'art comunitari al Barri de la Ribera de Barcelona.


 Departaments: Corda fregada 
  Assignatures: Violí, Orquestra, Orquestrina  
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


212001 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com