Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cuadern Masiques, Clara
Cullaré Cavallé, Helena
Culleré Luengo, Ma. Jesús
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Llauradó Miralles, Núria
Mascaró Vidal, Borja
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Soledad Vicente Gamero

 Natural de Badajoz, finalitza els estudis de viola al Conservatori Superior de Musica del Liceu de Barcelona, havent tingut professors com Paul Cortese, David Quiggle, Jonathan Brown i Wilfried Strehle, aquest últim a Berlín. Ha rebut consells del Trio Kandinski, de l’Orpheus Quartet i de l’Arditti Quartet. Ha estat membre de l’Orquesta de Extremadura i de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, i ha estat professora del Conservatori de Tarragona i del Centre de Grau Professional del Liceu de Barcelona. Com a intèrpret, col·labora habitualment a les temporades de diferents orquestres professionals espanyoles i, arreu de Catalunya, ha tocat amb l’Orquestra del Teatre Lliure, l’Ensemble Obert de Música Contemporània de Barcelona, la Jonc Filharmonia, l'Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, etc. A més, és titulada en Cant clàssic i en Bibliotecononia i Documentació.


 Departaments: Corda fregada 
  Assignatures: Viola 
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


212002 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com