Documento sin título


emc
Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título
Qui som?

L’Escola de Música Casp està formada per prop de 300 alumnes, una trentena de professors i per personal d’administració i serveis. A banda de les reunions de departament i de les sessions de treball, el claustre de professors es reuneix periòdicament en juntes d’avaluació on es valora el progrés de cada alumne.

L’equip de professors de l’Escola de Música Casp està format per joves músics que fa poc que han iniciat la seva tasca docent i per professors amb llarga trajectòria pedagògica (alguns d’ells provinents de l’Acadèmia Ars Nova, fundada per la reconeguda pianista i pedagoga Maria Canals, de la qual l’EMC esdevé successora). El resultat és un cos docent estable on es combinen tradició i innovació, veterania i joventut, experiència i il·lusió. Com que, a més, creiem que el més bonic d’aprendre és poder ensenyar allò que s’ha après, promovem la formació contínua del nostre professorat.

Organitzat en vuit departaments (Llenguatge musical i Cant coral, Música de cambra, Piano, Corda polsada, Corda fregada, Vent, Cant i Música Moderna), està integrat pels següents professors:Llistat de professorsDirectori alfabètic / Directori per departaments
Anguera Ruíz, Marc
Casanova Guerrero, Albert
Cuadern Masiques, Clara
Cullaré Cavallé, Helena
Ma. Jesús Culleré Luengo

 Mestra titulada per l’Escola Universitària Blanquerna, ha realitzat els estudis de guitarra, música de cambra, llenguatge musical i harmonia al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, especialitzant-se posteriorment en la direcció coral amb els mestres Enric Ribó, Manel Cabero, Pierre Cao i Laszlo Heltay. Directora del Cor Adagi des de la seva fundació, així com del Grup Coral Casp, fou també directora del Cor de Petits de l’Orfeó Català des del seu inici fins l’any 2002. És professora de secundària al Col·legi Casp, professora de guitarra, cant coral i Llenguatge Musical a l’Escola Municipal de Música de Solsona i, des de la seva creació, és Cap d’estudis de l’EMC.


 Departaments: Corda polsada | Llenguatge musical i Cant coral (cap de departament) | Música de cambra 
  Assignatures: Guitarra clàssica, Cant coral, Música de cambra i Roda d'instruments 
de Canals Jiménez, Núria
Fenollosa Artés, Núria
Junyent Castellà, Jordi
Llauradó Miralles, Núria
Mascaró Vidal, Borja
Nogueron Obiol, Teresa
Palau Díez, Oria
Pons Tena, Maria Rosa
Recolons Fonts, Irene
Rojas Machado, Patricia
Vicente Gamero, Soledad
Vila d'Abadal, PepEquip directiu:

Directora: Ma. Jesús Culleré Luengo 
Cap d’estudis: Carles Merino Sort 
Secretaria acadèmica: Núria de Canals i Jiménez 
Personal d’Administració i Serveis:
Secretària: Ana Agustí Torrecilla
Conserge: Guillem Vidaña
 

 


212001 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com