Documento sin título


emc


Documento sin título
Documento sin título
Documento sin título

24 i 25 de novembre / 9 i 10 de març
Classes magistrals de Laia Masramon

Els dies 24 i 25 de novembre de 2017 i 9 i 10 de març de 2018, la pianista Laia Masramon oferirà un curs a l'EMC. Seran classes magistrals adreçades a alumnes de piano i música de cambra de Nivell Mig, Superior, Postgrau i músics professionals.


El curs constarà de 2 classes magistrals individuals de 60' cadascuna (obertes a la resta de participants i alumnes oients), 1 conferència sobre interpretació i 1 sessió de repertori cambrístic. En la data convinguda, els pianistes podran fer també un recital a l'escola.


Com a cloenda del curs, i en col·laboració amb el Concurs Maria Canals, els alumnes podran participar a l'activitat "El Passeig de Gràcia porta cua", el dissabte 10 de març a les 18h. A criteri de la professora, a més, un o dos alumnes del curs seran els encarregats de fer el Concert inaugural del Concurs Maria Canals, en un piano de gran cua situat als Jardinets de Gràcia, el dissabte 10 de març a les 20h.


A més, els alumnes inscrits al curs tindran descompte per al recital que la Laia Masramon farà el dimecres 7 de març a les 20:30h. al Palau de la Música, que posteriorment es comentarà.


Com a alumne actiu, el curs costa 160€, i 40€ com a alumne oient. Cal inscriure-s'hi abans del 20 de novembre posant-se en contacte amb la secretaria de l'EMC les tardes lectives de 17 a 20h, o enviant un correu a em.casp@fje.edu. Tots els alumnes de Grau Mig de l'EMC hi poden assistir en qualitat d'oients de manera gratuïta, i també s'hi poden inscriure com a alumnes actius, amb un 15% de descompte.


Les classes magistrals individuals es duran a terme en horari de divendres tarda i dissabte matí, seguint l'ordre d'inscripció. L'horari de la conferència i la sessió de cambra s'adequarà a les preferències majoritàries de l'alumnat. El curs preveu dues classes individuals de 60' repartides en dos caps de setmana, però hi ha flexibilitat d'opcions. També es poden fer 2 classes en un cap de setmana, es poden fer 3 classes, (amb un cost extra de 70€), etc. 


En l'arxiu adjunt hi ha el cartell del curs, amb el currículum de la professora.Galeria de fotos

Foto 1


115586 ©2009 Escola de Música Casp  |  93 318 37 04 - em.casp@fje.edu | Creació web: serverbcn.com